Refurbished

Wat is een refurbished iPhone eigenlijk?

Wat is een refurbished iPhone eigenlijk?

Een refurbished iPhone is een gebruikte iPhone die is teruggenomen, opgeknapt en weer te koop wordt aangeboden. Het proces van refurbishing omvat meestal grondige inspectie, reparatie en het herstellen van de telefoon naar een staat die zo dicht mogelijk bij nieuw ligt. Hier zijn enkele kenmerken van een refurbished iPhone:

Inspectie en Reparatie: Refurbished iPhones worden zorgvuldig geïnspecteerd om eventuele defecten of schade te identificeren. Vervolgens worden eventuele problemen gerepareerd, zoals versleten batterijen.

Vervangen van Onderdelen: Indien nodig worden onderdelen die niet meer goed functioneren, zoals batterijen, knoppen of luidsprekers, vervangen door nieuwe of hoogwaardige gereviseerde onderdelen.

Software Herstel: De software van de iPhone wordt meestal teruggezet naar de fabrieksinstellingen en eventueel geüpdatet naar de nieuwste versie van iOS.

Grondige Reiniging: Refurbished iPhones ondergaan een grondige reiniging om ervoor te zorgen dat ze er zo goed als nieuw uitzien.

Garantie: Mobisite biedt twee jaar garantie op refurbished iPhones, wat betekent dat je gedekt bent in het geval van problemen na aankoop.

Het grootste voordeel van een refurbished iPhone is natuurlijk het feit dat deze veel goedkoper is dan een normale iPhone. Dit maakt het mogelijk om veel geld te besparen op je aankoop, zonder dat je hier kwaliteit voor in hoeft te leveren. Nu de refurbished iPhones uitgebreid getest worden weet je zeker dat je een prima toestel in huis kunt halen voor de laagst mogelijke prijs.

Een ander voordeel is dat je met een refurbished iPhone veel duurzamer van een telefoon bent voorzien. De telefoon is namelijk al geproduceerd waardoor er geen slechte productieprocessen meer nodig zijn. Dit maakt het een zeer groene keuze. Neem snel een kijkje in het aanbod om te zien welke soorten refurbished iPhones er op dit moment allemaal te vinden zijn!

Ga naar refurbished iPhones

Volgende lezen

iPhone refurbished te kopen bij Mobisite

MOBISITE VERTELT

Lees mee
Wat is het beste telefoonhoesje voor jouw iPhone?

Wat is het beste telefoonhoesje voor jouw iPhone?

Ben je op zoek naar het perfecte telefoonhoesje voor je iPhone? Met het grote aanbod aan hoesjes kan het lastig zijn om te bepalen welke het beste bij je past. Geen zorgen, wij hebben de beste opti...

InfoiPhone 15

Alles wat je moet weten over de iPhone 15

De langverwachte iPhone 15-serie is eindelijk hier! Apple heeft weer indrukwekkende nieuwe functies en specificaties toegevoegd aan deze toestellen, die de verwachtingen van zelfs de meest veeleise...

iPhonesiPhone 12 mini vs iPhone 13 mini

iPhone 12 mini vs iPhone 13 mini. Een Diepgaande Vergelijking

De iPhone 12 mini en iPhone 13 mini zijn beide kleine krachtpatsers van Apple die indruk maken met hun compacte formaat en geavanceerde functies. Hoewel ze op het eerste gezicht veel op elkaar lijk...