iPhones

iPhone 13 vs iPhone 12, een Diepgaande Vergelijking.

iPhone 13 vs iPhone 12,

In dit artikel gaan we dieper in op het verschil tussen de iPhone 13 en zijn voorganger, de iPhone 12. Hoewel de twee toestellen veel gemeen hebben, zijn er enkele belangrijke verschillen die het overwegen waard zijn.

 

Design en Bouw

Beide telefoons hebben een vergelijkbaar ontwerp, met een premium aluminium frame en glazen achterkant. Het grootste verschil in ontwerp is echter de grootte. De iPhone 13 is iets dikker en zwaarder dan de iPhone 12, en het heeft ook een kleinere notch voor Face ID.

 

Scherm

Een opvallend verschil is het scherm. De iPhone 13 heeft een helderder Super Retina XDR-display met ProMotion-technologie, waardoor het beeld soepeler aanvoelt. De iPhone 12 heeft een uitstekend scherm, maar het kan niet concurreren met de verbeteringen van de iPhone 13.

 

Prestaties

De iPhone 13 wordt aangedreven door de nieuwe A15 Bionic-chip, die aanzienlijk sneller en efficiënter is dan de A14-chip in de iPhone 12. Dit vertaalt zich in betere prestaties en energie-efficiëntie.

 

Camera's

De camera's zijn ook verbeterd in de iPhone 13. Het heeft een dual-camera opstelling met verbeterde sensoren en optische beeldstabilisatie. De nachtmodus is ook verbeterd. De iPhone 12 heeft een goede camera, maar de iPhone 13 biedt aanzienlijke verbeteringen.

 

Batterijduur

De iPhone 13 heeft een langere batterijduur dan de iPhone 12, waardoor het een betere keuze is voor gebruikers die de hele dag door intensief gebruik willen maken van hun telefoon.

 

Connectiviteit

Beide toestellen ondersteunen 5G-connectiviteit, maar de iPhone 13 heeft enkele verbeteringen in de 5G-prestaties en is toekomstbestendiger.

 

Opslagcapaciteit

De iPhone 13 wordt geleverd met een minimale opslag van 128 GB, terwijl de iPhone 12 begint bij 64 GB. Dit betekent meer ruimte voor foto's, video's en apps op de iPhone 13.

 

Prijs

Ten slotte is er het prijsverschil. De iPhone 13 is iets duurder dan de iPhone 12, maar gezien de verbeteringen in prestaties, camera's en batterijduur, kan het de meerprijs rechtvaardigen.

In conclusie, terwijl de iPhone 12 een uitstekende telefoon is, biedt de iPhone 13 enkele aanzienlijke verbeteringen in scherm, prestaties, camera's en batterijduur. Als je op zoek bent naar de nieuwste technologie en prestaties, kan de iPhone 13 de betere keuze zijn. Echter, als je een beperkter budget hebt, is de iPhone 12 nog steeds een zeer capabele smartphone.

Kortom, de keuze tussen de iPhone 13 en de iPhone 12 hangt af van je persoonlijke behoeften en budget, maar beide zijn hoogwaardige apparaten met veel te bieden.

Volgende lezen

iPhone refurbished te kopen bij Mobisite
Apple iPhone 13 vs iPhone 14.

MOBISITE VERTELT

Lees mee
Wat is het beste telefoonhoesje voor jouw iPhone?

Wat is het beste telefoonhoesje voor jouw iPhone?

Ben je op zoek naar het perfecte telefoonhoesje voor je iPhone? Met het grote aanbod aan hoesjes kan het lastig zijn om te bepalen welke het beste bij je past. Geen zorgen, wij hebben de beste opti...

InfoiPhone 15

Alles wat je moet weten over de iPhone 15

De langverwachte iPhone 15-serie is eindelijk hier! Apple heeft weer indrukwekkende nieuwe functies en specificaties toegevoegd aan deze toestellen, die de verwachtingen van zelfs de meest veeleise...

iPhonesiPhone 12 mini vs iPhone 13 mini

iPhone 12 mini vs iPhone 13 mini. Een Diepgaande Vergelijking

De iPhone 12 mini en iPhone 13 mini zijn beide kleine krachtpatsers van Apple die indruk maken met hun compacte formaat en geavanceerde functies. Hoewel ze op het eerste gezicht veel op elkaar lijk...