Wat is een refurbished iPhone eigenlijk?

Refurbished iPhones bij mobisite 1

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien ben je bij ons op het juiste adres voor het kopen van refurbished iPhones. Nu is het wel zo dat lang niet iedereen bekend is met de refurbished iPhone en met de grote voordelen die dit toestel met zich mee weet te brengen. Om je hier wat meer over te laten zien hebben we hieronder het een en ander op een rijtje gezet!

Wat is een refurbished iPhone – betekenis

Laten we maar eens beginnen bij het begin. Een refurbished iPhone is een telefoon die is teruggestuurd naar de verkoper. Het gaat hier om een telefoon die is aan te merken als tweedehands, maar een die wel verschilt ten opzichte van normale tweedehands toestellen. Het gaat bij een refurbished iPhone namelijk om een telefoon die is gerenoveerd om hem weer helemaal nieuw te maken. Dit houdt ook wel in dat het toestel nagenoeg even goed is als een volledig nieuwe. Bij de refurbished iPhones is het vaak niet mogelijk om te zien dat het om niet nieuw toestel gaat. Dit betekent dan ook dat het voelt alsof je een volledig nieuwe telefoon in huis weet te halen.

Refurbished iPhones bij mobisite. (1)

Voordelen van een refurbished iPhone

Goed, wat zijn de voordelen van een refurbished iPhone vraag je je af? Het grootste voordeel van een refurbished iPhone is natuurlijk het feit dat deze veel goedkoper is dan een normale iPhone. Dit maakt het mogelijk om veel geld te besparen op je aankoop, zonder dat je hier kwaliteit voor in hoeft te leveren. Nu de refurbished iPhones uitgebreid getest worden weet je zeker dat je een prima toestel in huis kunt halen voor de laagst mogelijke prijs.

Een ander voordeel is dat je met een refurbished iPhone veel duurzamer van een telefoon bent voorzien. De telefoon is namelijk al geproduceerd waardoor er geen slechte productieprocessen meer nodig zijn. Dit maakt het een zeer groene keuze. Neem snel een kijkje in het aanbod om te zien welke soorten refurbished iPhones er op dit moment allemaal te vinden zijn!

Gaming Draadloze Bluetooth Oordopjes met power bank

Intelligent Touch Bluetooth Headset is voorzien van zeer geavanceerde tikfuncties waarmee je telefoongesprekken kunt opnemen en ophangen, je gewenste muziek kunt luisteren en pauzeren en de volume kunt aanpassen zonder gebruik te maken van je smartphone.

Met powerbank functie – Je telefoon onderweg opladen

Je kunt deze oordopjes laadstation ook gebruiken als powerbank voor je telefoon. De powerbank beschikt over een grote capaciteit van 2200mAh. Ideaal voor onderweg zodat je je telefoon kunt blijven gebruiken (muziek afspelen, internetten, bellen.. ).

✓ Bluetooth-versie: 5.2
✓ Muziek luisteren en Handsfree bellen – Oordopjes met microfoon
✓ Uitstekende HiFi en HD geluidskwaliteit (muziek luisteren en bellen)
✓ Met geavanceerde ruisonderdrukking
✓ Met intelligente tikfuncties
✓ Telefoongesprekken opnemen en ophangen met je oordopjes
✓ Muziektracks kiezen, pauzeren en verder afspelen met je oordopjes
✓ Volume aanpassen met de oordopjes
✓ Powerbank – Telefoon onderweg opladen met laadstation
✓ Zeer comfortabel om te dragen
✓ Passen perfect in ieder oor
✓ Muziek luistertijd (rond 5 uur en 25 uur met laadstation)
✓ Zeer geschikt om te sporten
✓ Voor mono en binaural gebruik
✓ Maximale bluetooth compatibiliteit – Geschikt voor alle smartphones
✓ Automatische bluetooth verbinding
✓ Automatische oplaadfunctie
✓ Oplaadbox met LED display – real-time batterijpercentage
✓ Snelle oplaadtijd – 30-60 min (oordopjes)
✓ Spatwaterbestendig en zweetbestendig

Inhoud:
‣ 2 x Bluetooth oordopjes
‣ 1 x Oplaadstation
‣ 1 x USB-cable
‣ 1 x Handleiding
‣ 4 x Oortelefoon cups (S, M, L maat)

Mobisite

Binnenkort is dit model beschikbaar op onze website.