Waarom het een goed idee is om een refurbished iPhone 13 te kopen

iPhone-13

Wil je graag een iPhone 13 kopen of iPhone 13 mini als los toestel, maar vind je hem wat aan de dure kant? Dan is een refurbished iPhone 13 de oplossing voor jou.

Een refurbished iPhone wordt voor de verkoop volledig gereviseerd. Het toestel wordt leeggehaald, gerepareerd, schoongemaakt en bijgewerkt. Je refurbished iPhone heeft hierdoor de kwaliteit van een nieuw toestel, maar je betaalt er een stuk minder voor.

Het verschil tussen refurbished en tweedehands

Als je een refurbished iPhone 13 koopt, koop je als het ware een tweedehands toestel. Toch is er een verschil tussen de twee. Vaak worden tweedehands iPhones door de gebruiker zelf aangeboden. Je hebt dan geen garantie en je kunt aan de buitenkant ook niet altijd zien wat de staat van het toestel is.

Wanneer je een refurbished iPhone 13 koopt bij Mobisite, weet je zeker dat het toestel grondig is nagekeken. Bovendien krijg je bij ons twee jaar garantie. Wel zo fijn bij een grote investering, zoals een nieuwe smartphone.

Welke refurbished iPhone 13 kies je?

De iPhone 13-serie bestaat uit vier verschillende modellen: de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Wij lichten ze stuk voor stuk kort voor je toe.

iPhone 13

De iPhone 13 is het standaardmodel binnen de iPhone 13-serie. Het model heeft een 6,1 inch OLED-touchscreen en beschikt over een zeer kwalitatieve camera waar je professionele foto’s schiet. Zo heeft de iPhone 13 onder andere een vernieuwde beeldstabilisator, waardoor je foto’s nooit meer bewogen zijn.

Verder heeft de iPhone 13 een A15 Bionic-processor, waardoor het toestel supersnel is. Ook is de batterijcapaciteit vergroot. Deze is nu 3095 mAH: ruim 10% meer dan de iPhone 12 had. Je kunt bij dit model kiezen uit drie varianten op basis van opslagruimte: 128GB, 256GB en 521GB.

iPhone 13 mini

Vind jij het belangrijk dat je telefoon makkelijk in je broekzak past en wil je een toestel van de hoogste kwaliteit? Kies dan voor de iPhone 13 mini. Dit model heeft een OLED-touchscreen van 5,4 inch. Daarmee is hij wat kleiner dan de standaard iPhone 13.

Net als de ‘normale’ iPhone 13 heeft ook de iPhone 13 mini een vernieuwde beeldstabilisator en supersnelle Bionic-processor. Ook de varianten aan opslagcapaciteit waar je uit kunt kiezen zijn hetzelfde. De iPhone 13 mini heeft een batterijcapaciteit van 2406 mAH, een stuk kleiner is dan die van de standaard iPhone 13.

iPhone 13 Pro

Wil jij nog wat meer dan de standaard iPhone 13 te bieden heeft? Dan is de iPhone 13 pro wellicht een goede optie. De iPhone 13 Pro heeft een scherm van extreem hoge kwaliteit: een ProMotion-scherm van 6,1 inch. Het scherm heeft een verversingssnelheid van 120Hz, wat een verdubbeling is van zijn voorganger.

De iPhone 13 Pro is voorzien van een sterk verbeterd camerasysteem. Vooral de ultragroothoeklens kreeg een grote upgrade. Dit model is dan ook uitermate geschikt als je professionele foto’s wilt schieten. Net als de standaard iPhone 13 heeft ook de iPhone 13 Pro een batterijcapaciteit van 3095 mAH en een ultrasnelle A15 Bionic-processor.

Je kunt bij de iPhone 13 Pro kiezen uit verschillende opslagcapaciteiten: 128GB, 256GB, 512GB en zelfs 1TB. Die laatste optie is vooral handig als je veel foto’s en video’s wilt gaan maken met het toestel.

iPhone 13 Pro Max

De iPhone 13 Pro Max is voor de Apple-liefhebbers die het beste van het beste willen. Het model heeft een luxe OLED-scherm van 6,7 inch met een verversingssnelheid van 120Hz. In de praktijk houdt dat in dat het scherm prachtige haarscherpe beelden laat zien en razendsnel reageert.

Net als de andere toestellen in de iPhone 13-serie draait ook de iPhone 13 Pro Max op de vliegensvlugge A15 Bionic-processor en maakt hij prachtige foto’s en video’s. De batterijcapaciteit gaat nog een stukje verder dan die van de andere toestellen in de serie en bedraagt maar liefst 4352 mAH. De iPhone 13 Pro Max is beschikbaar met verschillende opslagcapaciteiten: 128GB, 256GB, 512GB en 1TB.

Bestel je iPhone 13 bij Mobisite

De iPhone 13-serie bestaat uit razendsnelle toestellen waarmee je de prachtigste foto’s en video’s kunt maken. Er zit alleen één nadeel aan: de prijs is vrij hoog. Wil je graag een iPhone 13, zonder dat je duizenden euro’s neertelt? Overweeg dan om een refurbished iPhone te kopen. Door je iPhone 13 te bestellen bij Mobisite ben je zeker van een toestel dat volledig is nagekeken en zo goed als nieuw is.