Top-5 refurbished iPhones op Mobisite

Refurbished iPhone bij mobisite

Refurbished iPhone 11 Pro:

Refurbished iPhone 11 Pro

Je zou nu een opgeknapte iPhone 11 Pro kunnen kopen tegen een bescheiden prijs. Je opgeknapte telefoon wordt gegarandeerd en gaat vergezeld van een garantie van 2 jaar om je echte rust te geven. Op het moment dat je een iPhone 11 Pro los toestel koopt van ons kunt je 60% opzij zetten van de gewone Apple-kosten. Dit is een gecertificeerd Apple-item dat bij elk van de standaard hoogtepunten hoort, waaronder een Super Retina XDR 5 8-inch scherm een drievoudige camera een ongelooflijke processor gerund door Apple’s bron bekende A13 Bionic-chip en lange batterijduur (tot wel 4 uur langer dan de iPhone XS). Deze mobiele telefoon onderscheidt zich echt van de groep. De kenmerken van de iPhone 11 Pro worden het snelst in contrast met de gewone iPhone 11. Zo weet je precies wat je “extra” krijgt met deze aanpassing van de reguliere telefoon mainstream.

 

Refurbished iPhone XS Max:

Refurbished iPhone xs max

Net zo ongelooflijk als andere modellen, maar fundamenteel goedkopere gerenoveerde iPhone XS Max-gadgets die worden verkocht met plezierige talrijke voordelen. Het zijn de meest recente Apple-modellen die garanderen dat ze zijn uitgerust met de nieuwste mechanische ontwikkelingen van het bedrijf om ze te scheiden van eerdere modellen. deze gerenoveerde iPhone XS Max-modellen bieden een aantrekkelijk voorstel voor mensen die de meest recente modellen nodig hebben voor minder kosten. Deze apparaten benadrukken het beste scherm dat Apple ooit op een telefoon heeft geleverd – sommige 6 5 inch – waardoor het een overvloed aan een groter scherm is. Aan de kwaliteitskant is het AMOLED-scherm slechts het begin. Er is geen echte Home-knop (zoals alle eerdere modellen van het Amerikaanse bedrijf) en alle nieuwe en gerestaureerde iPhone XS Max los toestel sluit je aan bij het Face ID-hoogtepunt dat de mobiele telefoon opent met gezichtsherkenning. De A12 Bionic-chip en 4 GB RAM zorgen voor een soepele activiteit van de mobiel in ieder geval bij het gebruik van elite-applicaties. Het is net zo eenvoudig om foto’s en opnames van topkwaliteit te maken als het spelen van een krachtige game-applicatie.

 

Refurbished iPhone XS:

Refurbished iPhone xs

De refurbished iPhone XS is nog steeds een van de beste iPhones die er in 2021 te krijgen is. Hoewel het niet de nieuwste iPhone is, heeft hij allemaal dezelfde geweldige trucs, zoals meerdere camera’s portretmodus Face ID en een ingekeept OLED-scherm. Een refurbished iPhone zal bieden nog steeds dezelfde krachtige prestaties en ontwerpkenmerken als een nieuwe telefoon. Koop een opgeknapte iPhone XS en je krijgt alle voordelen van een fantastische smartphone met de nieuwste software-updates van Apple voor een fractie van de gebruikelijke prijs.
Kenmerken:
Apple heeft zijn iPhone naar een nieuw niveau getild met de toevoeging van een 5 8” scherm met OLED multi touch display een super Retina HD display een 12 megapixel dubbele camera een Apple A12 Bionic processor gezichtsherkenning krasbestendig glas en 64/256/512 GB geheugen. Dit alles is verpakt in de gebruikelijke verfijnde stijl die je van Apple mag verwachten met een roestvrijstalen rand van versterkt glas en in een keuze aan kleuren – goudzilver of spacegrijs. De iPhone XS wordt geleverd met veel meer upgrades naar de iPhone X qua bouw en ontwerp dan op het eerste gezicht lijkt.

 

 

Refurbished iPhone SE 2020:

Refurbished iPhone se 2020

Een van de beste moderne budgettelefoons die je kunt kopen, de 2020 iPhone SE los toestel is de voordeligste telefoon van Apple tot nu toe. Een opgeknapte iPhone SE is een geweldige keuze voor een snelle telefoon met vlaggenschipfuncties voor een fractie van de prijs.
 
Van de nieuwe iPhones is refurbished iPhone SE los toestel een bijzondere keuze van Apple.  Deze refurbished iPhone concurreert niet alleen met smartphones met de meeste prestaties maar ook in het segment van de alledaagse gebruiker. De iPhone se 2020 heeft een prachtig afgewerkt ontwerp in het formaat van een iPhone 8. Voor wie de oude en vertrouwde Touch ID scanner mist is dit een perfecte keuze. De iPhone SE heeft de nieuwste generatie Touch ID scanner die je telefoon binnen 1 seconde ontgrendelt. Deze iPhone wordt ook wel de iPhone SE 2 genoemd omdat de eerste iPhone SE de zogenaamde ‘special edition’ was. Dit werd zo goed ontvangen dat Apple heeft besloten deze productlijn voort te zetten.
 

Refurbished iPhone 8:

Refurbished iPhone 8

Na de zeer bekende Refurbished iPhone 7 werd al snel de Refurbished iPhone 8 los toestel geleverd. Van buitenaf lijkt het identiek te zijn. Beide mobiele telefoons hebben het natuurlijke Apple-uiterlijk. Je hoeft niets te repareren dat’t kapot. Uiteraard is er onder de ‘kap’ aan alles gewerkt en is de Refurbished iPhone 8 los toestel vooralsnog een bijzondere mobiele telefoon.

De kracht van een opgeknapte iPhone 8:

Heel erg zoals zijn archetype heeft de gereviseerde iPhone 8 een minimale grootte. Dit maakt het gemakkelijk om in je zak te vervoeren. Wat de gadget in ieder geval van zijn archetype herkent, is de ongelooflijke A11 Bionic chipset. Dit garandeert dat hij fenomenaal presteert. De zwaarste applicaties zijn geen enkel probleem. Er is ook een 12-megapixel camera. Hiermee film je in 4K kwaliteit. Dus geen extra camera’s meer op vakantie.

Wilt u een refurbished iPhone kopen? We hebben veel mogelijkheden in Mobisite.nl op Op een pagina Refurbished iPhones vind je veel opties en aanbiedingen met betrekking tot iPhones die je zelf kunt selecteren.