Categorie archieven: Refurbished iPhones

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien ben je bij ons op het juiste adres voor het kopen van refurbished iPhones. Nu is het wel zo dat lang niet iedereen bekend is met de refurbished iPhone en met de grote voordelen die dit toestel met zich mee weet te brengen. Om je hier wat meer over te laten zien hebben we hieronder het een en ander op een rijtje gezet!

iPhone SE 2022 vs iPhone SE 2020: wat zijn de verschillen?

iphone 2022 vs 2020

Apple bracht in het voorjaar van 2022 de derde versie van de iPhone SE uit: de iPhone SE 2022. Voor de onoplettende kijker lijkt het toestel sprekend op zijn voorganger, de iPhone SE 2020. Tenminste, aan de buitenkant. Aan de binnenkant zijn er wel degelijk grote verschillen tussen de toestellen. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Waarom het een goed idee is om een refurbished iPhone 13 te kopen

iPhone-13

Wil je graag een iPhone 13 kopen of iPhone 13 mini als los toestel, maar vind je hem wat aan de dure kant? Dan is een refurbished iPhone 13 de oplossing voor jou.

Een refurbished iPhone wordt voor de verkoop volledig gereviseerd. Het toestel wordt leeggehaald, gerepareerd, schoongemaakt en bijgewerkt. Je refurbished iPhone heeft hierdoor de kwaliteit van een nieuw toestel, maar je betaalt er een stuk minder voor.

De iPhone 14 is uit: dit moet je weten over deze nieuwe iPhone-serie

Apple-iPhone-14-iPhone-14-Plus-

Eindelijk is het zover: de iPhone 14 is aangekondigd! Aan de buitenkant lijkt het model verdacht veel op zijn voorganger. Als je naar de binnenkant kijkt, zijn er wel degelijk een aantal flinke verbeteringen. Wij zetten ze allemaal voor je op een rij en lichten gelijk de verschillende modellen toe.

10 redenen om een iPhone refurbished te kopen bij Mobisite.nl

10 redenen om een iPhone refurbished

Heb je weleens tegen jezelf gezegd dat een nieuwe iPhone echt gewoon te duur was? Dan ben je echt niet de enige. Maar wat wil je dan wel? Maar voordat je naar een budget smartphone met Android gaat kijken, waarom zou je niet kiezen voor een iPhone refurbished? 

Top-5 refurbished iPhones op Mobisite

Refurbished iPhone bij mobisite

Je zou nu een opgeknapte iPhone 11 Pro kunnen kopen tegen een bescheiden prijs. Je opgeknapte telefoon wordt gegarandeerd en gaat vergezeld van een garantie van 2 jaar om je echte rust te geven. Op het moment dat je een iPhone 11 Pro los toestel koopt van ons kunt je 60% opzij zetten van de gewone Apple-kosten.

Refurbished telefoon is goed voor het milieu!

refurbished telefoon is goed voor het milieu

Refurbished mobiele telefoons zijn hoe dan ook een milieuvriendelijke optie en dat is een
belangrijke reden dat we daarom dit bedrijfsconcept op wil starten.
Refurbished telefoons zijn gerecyclede producten, wat inhoudt dat ze niet terecht komen op een
afvalstortplaats en dus zeker niet bijdragen aan meer milieuschade.

Wat is een refurbished iPhone eigenlijk?

Refurbished iPhones bij mobisite 1

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien ben je bij ons op het juiste adres voor het kopen van refurbished iPhones. Nu is het wel zo dat lang niet iedereen bekend is met de refurbished iPhone en met de grote voordelen die dit toestel met zich mee weet te brengen.