Mobisite – dé plek voor jouw refurbished iPhones

Zoals je kunt zien aan de vele klantenbeoordelingen ben je bij Mobisite aan het juiste adres voor een veelzijdige aanbod aan alle mogelijke soorten refurbished iPhones. Over de laatste maanden hebben wij talloze mensen geholpen bij de aankoop van een iPhone voor de laagst mogelijke prijs. Nu zien we dat lang niet iedereen bekend is met ons team en met onze visie. Om je hier wat meer over te laten zien hebben we de belangrijkste info hieronder op een rijtje gezet.

mobisite

Passie voor smartphones

Ons team heeft een ware passie voor alles wat op telefoons en smartphones aankomt. Deze passie vertaalt zich in een klantgerichte aanpak bij het aanbieden van alle mogelijke refurbished iPhones. Wij doen er alles aan om iedereen in staat te stellen een goede telefoon te kopen voor de laagst mogelijke prijs. Of je nu op zoek bent naar een ouder iPhone 8 model of dat je graag een iPhone 11 Pro Max wilt bestellen, onze site maakt het allemaal mogelijk.

Alle telefoons die via onze site worden verkocht zijn uitgebreid getest door onze specialist. Dit maakt het mogelijk om een voordelige los toestel voor je iPhone te bestellen, wetende dat hij het optimaal zal doen. Deze hoge mate van betrouwbaarheid maakt ons dé keuze als het aankomt op het kopen van alle mogelijke soorten refurbished iPhones.

Mocht je een Refurbished iPhone kopen:

Onze diensten:

 • Gratis accessoires bij iedere iPhone T.W.V  € 39,95
 • Hoogste kwaliteit refurbished
 • 2 jaar garantie
 • 14 dagen uitproberen
 • Niet tevreden, geld terug
 • Altijd nieuwe of als nieuwe accu
 • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending Nederland & België
 • Simlockvrij
 • Tijdelijk gratis screenprotector en hoesje
 • Volg je pakket met track & trace
 • Laagsteprijsgarantie

97% van onze klanten beveelt Mobisite aan!

Mobisite is keur
kiyoh-mobisite
Mobisite is keur

Oog voor duurzaamheid

Los van het feit dat ons team zich inzet om iedereen in staat te stellen een goedkopere iPhone te kopen is het ook nog eens zo dat wij een duurzame wereld willen realiseren. Kies je voor een refurbished iPhone dan weet je zeker dat er geen onderdelen meer worden weggegooid. Ook is er geen productie meer nodig voor jouw toestel, met als gevolg dat jouw CO2 voetafdruk aanzienlijk lager is dan bij een nieuw toestel.

Wist u dat het maken van een smartphone 13kg aan CO2 kost?

16384 kg

Mobisite CO2 Bespaard!

over ons mobisite

Koop Refurbished iPhones:

Bij Mobisite streven we ernaar om het leven voor elke klant eenvoudiger te maken. Met onze contractvrije administraties krijgt je de telefoon die je nodig heeft zonder verrassingen. Als je jouw perspectief aanpast, hebben we een retourbeleid van 14 dagen om je veel tijd te geven om jouw iPhone terug te sturen.

Ondersteunend personeel:  

Jouw vervulling is onze behoefte Mobisite. ondersteunt de betrouwbaarheid van onze artikelen met een 2 jaar garantie en probleemloze uitwisseling van goederen, klanten ondersteuning die bereid is om je te helpen met al jouw interesses en mocht er problemen zijn een onderhouds administratie die de problemen oplost.

Benieuwd welke goedkopere iPhones er op dit moment allemaal te vinden zijn? Neem dan snel een kijkje op deze site en ga op zoek naar het toestel wat past bij wat je al die tijd al zocht!