mobisite-review

Mobisite review

Wij verzamelen reviews via het platform van kiyoh. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt kiyoh om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van kiyoh.

Alleen klanten mogen vertellen

Het grondbeginsel van ons platform is dat alleen klanten een review mogen schrijven. In de overeenkomst die onze klanten met ons zijn aangegaan wordt dit duidelijk vermeld. Onze nacontrole wordt naar aanleiding van de nieuwe wet- en regelgeving opgeschroefd. Als we nepreviews aantreffen die op basis van een uitnodiging tot stand zijn gekomen, worden deze verwijderd en melding gemaakt bij de autoriteiten. Dagelijks werken we hard aan de technische verbetering van ons platform.

Wat zeggen onze klanten?

Aan onze klantbeoordelingen zie je gelijk waarom Mobisite de beste keuze is voor jou iPhone refurbished. We hebben ontzettend veel online beoordelingen van tevreden klanten die ons gemiddeld een 9,3 geven! En 98% van onze klanten zou Mobisite dan ook aanraden aan anderen. Maar luister hierin vooral niet naar ons, maar naar wat onze klanten zelf over ons te zeggen hebben!

9,3 762 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden

Goed bedrijf!!

Makkelijke site, snelle levering en alles was 100%
- Diemen - juni 30, 2022

Perfecte behandeling

Alles erbij en op tijd geleverd.Tip top
- Belgie - juni 29, 2022

Good selection of varying grades with fast delivery

I was reluctant to order a used device without seeing first, but the grade A iPhone was indeed in very good condition. The Oder arrived quickly and well packaged. The extras are an added bonus. I would order again if I need a good device.
- Ekeren - juni 28, 2022

Goed

Gsm goed ontvangen en werkt zeer goed. Enkel jammer dat er niet geantwoord word op mail of messenger als je met vragen zit over de verzending.
- Evergem 9940 - juni 28, 2022

Onbereikbare klantenservice

De aangeschafte IPad zag er bij ontvangst prima uit.Echter is de batterij stuk want hij is na 100 % opladen binnen 5 minuten weer leeg.Meerdere malen geprobeerd jullie te bellen en te mailen.Tot nu toe zonder resultaat.Erg teleurstellend!

Reactie van het bedrijf

Beste Steef, Het spijt ons te horen dat de iPad niet functioneert. Wij kunnen echter helemaal niets terugvinden dat hier iets over is gemeld? Zou je dit alsnog willen doen? Dan kijken we met je mee wat er aan de hand is. We zien je reactie graag tegemoet via [email protected] Met vriendelijke groet, Serviceteam Mobisite

- Purmerend - juni 28, 2022

Perfect

Ik had een Iphone 8 besteld en keurig geleverd. Echter ontbrak de oplader in de doos. Na 1 mailtje direct opgelost en de oplader nagestuurd gekregen. Goede service.
- Lochem - juni 27, 2022

Fantastisch

Ipad mini gekocht bij jullie Super mooie Ipad ben er heel blij mee.
- S-gravenzande - juni 27, 2022
762 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Onze keurmerken

Thuiswinkel_Waarborg
Ecommerce_Europe_Trustmark
Mobisite is keur