mobisite-review

Mobisite reviews

Mobisite verzameld reviews via het platform van kiyoh. Alle Mobisite reviews worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt kiyoh om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een Mobisite review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van kiyoh.

Alleen klanten mogen vertellen

Het grondbeginsel van ons platform is dat alleen klanten een review mogen schrijven. In de overeenkomst die onze klanten met ons zijn aangegaan wordt dit duidelijk vermeld. Onze nacontrole wordt naar aanleiding van de nieuwe wet- en regelgeving opgeschroefd. Als we nepreviews aantreffen die op basis van een uitnodiging tot stand zijn gekomen, worden deze verwijderd en melding gemaakt bij de autoriteiten. Dagelijks werken we hard aan de technische verbetering van ons platform.

Gemiddelde Mobisite Reviews

Aan onze klantbeoordelingen zie je gelijk waarom Mobisite de beste keuze is voor jou iPhone refurbished. We hebben ontzettend veel online beoordelingen van tevreden klanten die ons gemiddeld een 9,2 geven! En 97% van onze klanten zou Mobisite dan ook aanraden aan anderen. Maar luister hierin vooral niet naar ons, maar naar wat onze klanten zelf over ons te zeggen hebben!

9,2 948 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden

precies wat ik hebben wilde!

de juiste telefoon voor de juiste prijs heb ik gevonden bij Mobisite!
- ijsselstein - december 1, 2022

Mooi product, snelle levering.

Prima iPhone SE, alles werkt naar verwachting.
- Ezinge - december 1, 2022

Geweldig complete service en snelle levering!

Besteld was een zo goed als nieuwe iPhone. Deze de volgende dag ontvangen met alle extra bescheiden, zoals een hoesje, scherm, powerbank. Compleet en netjes in een doos. Alles geïnstalleerd en het werkt allemaal naar behoren. 2 jaar garantie erbij geeft zekerheid. Helemaal goed zoals dit bedrijf het gebruikte product een 2de leven geeft! Ga zo door!
- Dordrecht - november 30, 2022

Goede kwaliteit snel geleverd

A+++
- Berkel en Rodenrijs - november 28, 2022

Uitstekend product

De refurbished iPhone in perfecte staat ontvangen. Zeer tevreden.
- Zeist - november 26, 2022

Boven verwachtingen!

Voor mijn zoon een iPhone SE 2020 Zwart - Als nieuw gekocht, was netjes verpakt en snel geleverd. Telefoon ziet er echt als nieuw uit, screen protector was al aangebracht en batterij 100%. Heel tevreden mee. Ik zal zeker aanraden hier een telefoon te bestellen.
- Heemstede - november 26, 2022

Mijn simkaart past er niet eens in en heeft krasjes op toestel.

Was sowieso een dag te laat. Na 2 dagen pas in avond ontvangen en gelijk al teleurgesteld want mijn simkaart paste er niet in! Jammer dit.

Reactie van het bedrijf

Beste Pokemon Manager, Wij kunnen echter helemaal niets terugvinden dat hier iets over is gemeld? Zou je dit alsnog willen doen? Dan kijken we met je mee wat er aan de hand is. We zien je reactie graag tegemoet via [email protected] Met vriendelijke groet, Serviceteam - Mobisite

- Dordrecht - november 26, 2022
948 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Onze keurmerken

Thuiswinkel_Waarborg
Ecommerce_Europe_Trustmark
Mobisite is keur

Wij zijn lid van Thuiswinkel Waarborg, zo ben je altijd verzekerd voor je aankoop!