Mobisite de plek voor jouw refurbished iPhones!

Mobisite.nl.

Mobisite heeft een eenvoudig beoordelingskader gemaakt dat rekening houdt met zowel het uiterlijk als de gespecialiseerde technische staat van onze refurbished apparaten. “Gespecialiseerde technische staat” verwijst naar de duurzaamheid die men van een artikel kan verwachten, gezien de gerenoveerde activiteiten en authentieke kwaliteits informatie. Elke gadget is voorbestemd om 100% praktisch te zijn, ongeacht het cijfer Redelijk, Goed of Uitstekend.

mobisite

Uiterlijk:
Gebruikssporen. De carrosserie kan een paar duidelijke krassen en groeven hebben die de uitvoering niet beïnvloeden. Voor items met schermen kan het scherm lichte krassen hebben die niet waarneembaar zijn wanneer het scherm is ingeschakeld.

Technische staat:
Geweldig. Degelijkheids scores zijn normaal en komen nog steeds overeen met de kwaliteitsniveaus die vereist zijn volgens ons kwaliteitshandvest.

Koop Refurbished iPhones:

Is het waar dat je een iPhone overweegt voor jouw volgende stukje technologie? Je bent naar de ideale plek gegaan. Met een verreikende voorraad iPhones en andere persoonlijke gadgets van hoge kwaliteit maakt Mobisite het eenvoudig om de items te krijgen die je nodig hebt tegen een redelijke prijs. Onze iPhones variëren in model schaduwconditie transporter en opslagruimte, dus we hebben voor elk wat wils.
Bij Mobisite streven we ernaar om het leven voor elke klant eenvoudiger te maken. Met onze contractvrije administraties krijgt je de telefoon die je nodig heeft zonder verrassingen. Als je jouw perspectief aanpast, hebben we een retourbeleid van 14 dagen om je veel tijd te geven om jouw iPhone terug te sturen.

Ongelooflijke waardering:

Gebruikte iPhones die je contant opzij zetten. We zorgen ervoor dat onze telefoons goedkoper zijn dan de aanbevolen verkoopprijs van de fabrikant (MSRP).
Accommodatie:
We maken het zoeken naar een gebruikte iPhone eenvoudig vanuit het comfort van jouw huis.

Gemak:

Onze groep zal met je samenwerken om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met elke aankoop.
Als je voorbereid bent op een technische update, bekijk dan onze voorraad refurbished iPhones en vind je volgende gadget op internet.

over ons mobisite

Mocht je een Refurbished iPhone kopen:

Refurbished iPhones zijn een hot product op de huidige markt. Door een tweedehands model te kopen, kunt je alle voordelen van een andere telefoon tegen lagere kosten benutten. Je kunt ook wegblijven van de mensenmassa’s die de meest actuele modellen regelen.

Op het moment dat je een refurbished iPhone van Mobisite krijgt, ben je:

 • Krijg een goede deal voor grote uitgaven
 • Krijg controle over uw contactpersoon en vervoerderbeslissing
 • Koop een kwaliteits telefoon bij een beschermde groothandel
video
play-sharp-fill

Onze diensten:

 • Gratis accessoires meegeleverd bij iedere iPhone
 • Refurbished toestellen in technische topconditie
 • 2 jaar garantie op alle toestellen
 • 14 dagen uitproberen, zonder gedoe
 • Probleemloos retourneren, niet goed geld terug garantie
 • Accu capaciteit van alle toestellen is nieuw of nagenoeg nieuw
 • Alle toestellen zijn simlock-vrij
 • Gratis verzending binnen Nederland en België
 • Veilige levering, Volg je bestelling met track & trace 
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Laagste prijs garantie
 • 97% klanttevredenheid!
Mobisite is keur

97% van onze klanten zou Mobisite aanbevelen aan anderen.

Thuiswinkel_Waarborg_ mobisite

Zeker van je aankoop door
Thuiswinkel Waarborg

mobisite reviews

97% klanttevredenheid!

Wij zijn lid van Thuiswinkel Waarborg, zo ben je altijd verzekerd voor je aankoop!

Ons doel

Over Mobisite:  

Mobisite is een antwoord op het verminderen van technologieverspilling en biedt klanten een briljante site om na te denken over een scherm en om op een eenvoudige en nuttige manier door Apple opgeknapte artikelen te kopen. Klanten kunnen zonder veel moeite een groot aantal items bekijken, kijken naar de garantie voor herstellende staat en het product ruilbeleid.

Missie:

De gevoelige ontwikkeling van bescheiden elektronische gadgets heeft de planeet in een stroomversnelling gebracht vervuiling en tot op de dag van vandaag wordt slechts 20% van het wereldwijde e-afval officieel hergebruikt. Er is een toenemende nadruk op natuurlijke opmerkzaamheid die individuen nodig hebben om te beseffen dat op welk moment ze ook iets kopen ze steunen een fatsoenlijk doel en steunen een organisatie die vaak aan meer denkt dan alleen hun eigen deals.

Door een grotere interesse te wekken voor gerestaureerde items kan Mobisite helpen bij het verminderen van de mate van e-verspilling die een groter effect heeft. Bovendien kunnen ze dankzij Mobisite heel eenvoudig ontdekken wat ze nodig hebben, denk na over de verschillende keuzes en koop precies wat ze nodig hebben.

Wist u dat het maken van een smartphone 16kg aan CO2 kost?

96384 kg

Mobisite CO2 Bespaard!

Snelle afbetaling:  

Op Mobisite wordt jouw bericht pas als verkocht beschouwd als je bent betaald. We laten je ook niet terughoudend zijn om jouw geld als eerste klant te acceptere. Je krijgt een afbetaling voordat je gaat vervoeren.

Ondersteunend personeel:  

Mobisite heeft geweldige hulp. Ons personeel let op dingen om te garanderen dat berichten voldoen aan onze strenge kwaliteits normen. Bovendien zijn we snel om vragen te beantwoorden.   Bij Mobisite begrijpen we de reserveringen waar klanten op internet over kunnen hebben. Vooral winkelen met betrekking tot het kopen van een stukje gerestaureerde technologie. Zal de gadget in één stuk verschijnen? Zal het functioneren zoals het zou moeten? Stel je een scenario voor waarin er problemen zijn?

Jouw vervulling is onze behoefte Mobisite. ondersteunt de betrouwbaarheid van onze artikelen met een 2 jaar garantie en probleemloze uitwisseling van goederen, klanten ondersteuning die bereid is om je te helpen met al jouw interesses en mocht er problemen zijn een onderhouds administratie die de problemen oplost. We bieden een groter aantal assortimenten van opgeknapte Apple-artikelen dan verschillende sites (zelfs die “ongewone” gadgets waarvan je dacht dat je ze nooit zou kunnen ontdekken), en we zijn er trots op dat we een open voorraad hebben die regelmatig toegankelijk is voor meer dan de helft van de winkelprijs van een soortgelijk artikel dat vers uit het plastic komt. De waarheid wordt verteld met toegang tot activa om een ​​uitzonderlijk solide voorraad aan te houden, we leveren onze klanten een groot aantal apparaten elke maand – en om de deal echt te zoeten, vervoeren we gratis door de een dag.

Kwaliteits assortiment onmiskenbare mate van aangename hulp en het waarderen waard – het is een triomfantelijke melange die je graag koestert.

Gaming Draadloze Bluetooth Oordopjes met power bank

Intelligent Touch Bluetooth Headset is voorzien van zeer geavanceerde tikfuncties waarmee je telefoongesprekken kunt opnemen en ophangen, je gewenste muziek kunt luisteren en pauzeren en de volume kunt aanpassen zonder gebruik te maken van je smartphone.

Met powerbank functie – Je telefoon onderweg opladen

Je kunt deze oordopjes laadstation ook gebruiken als powerbank voor je telefoon. De powerbank beschikt over een grote capaciteit van 2200mAh. Ideaal voor onderweg zodat je je telefoon kunt blijven gebruiken (muziek afspelen, internetten, bellen.. ).

✓ Bluetooth-versie: 5.2
✓ Muziek luisteren en Handsfree bellen – Oordopjes met microfoon
✓ Uitstekende HiFi en HD geluidskwaliteit (muziek luisteren en bellen)
✓ Met geavanceerde ruisonderdrukking
✓ Met intelligente tikfuncties
✓ Telefoongesprekken opnemen en ophangen met je oordopjes
✓ Muziektracks kiezen, pauzeren en verder afspelen met je oordopjes
✓ Volume aanpassen met de oordopjes
✓ Powerbank – Telefoon onderweg opladen met laadstation
✓ Zeer comfortabel om te dragen
✓ Passen perfect in ieder oor
✓ Muziek luistertijd (rond 5 uur en 25 uur met laadstation)
✓ Zeer geschikt om te sporten
✓ Voor mono en binaural gebruik
✓ Maximale bluetooth compatibiliteit – Geschikt voor alle smartphones
✓ Automatische bluetooth verbinding
✓ Automatische oplaadfunctie
✓ Oplaadbox met LED display – real-time batterijpercentage
✓ Snelle oplaadtijd – 30-60 min (oordopjes)
✓ Spatwaterbestendig en zweetbestendig

Inhoud:
‣ 2 x Bluetooth oordopjes
‣ 1 x Oplaadstation
‣ 1 x USB-cable
‣ 1 x Handleiding
‣ 4 x Oortelefoon cups (S, M, L maat)

Mobisite

Binnenkort is dit model beschikbaar op onze website.