Categorie archieven: iPhone

Alles wat je wilt weten over iPhone 13-familie

iphone 13

De iPhone 13 en iPhone 13 Mini, kleiner dan normaal, zijn de meest recente leidende iPhones van Apple aan de meer redelijke kant, en worden verkocht in de buurt van de duurdere iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. De iPhone 13 en iPhone 13 mini zijn geweldig voor mensen die zich geen zorgen hoeven te maken over professionele camerahoogtepunten.

Alles wat je wilt weten over iPhone 11-familie

iphone_11_iphone_11_pro_iphone_11_pro_max_by_mobisite

De drie iPhone 11-modellen die eerder in 2019 verschenen, hebben zeker niet de buzz die ze vroeger hadden – niet met vier iPhone 12-modellen die ze verdringen op het hoogste punt van Apple’s mobiele telefoonconfiguratie. Hoe het ook zij, je kunt een van deze telefoons in handen krijgen, ervan uitgaande dat je ze nodig hebt.

iPhone 12 – 12 Pro – 12 Pro Max – 12 Mini kopen of even wachten?

iPhone 12

Er zijn beduidend meer iPhones dan er tegenwoordig waren. Vroeger was het kiezen van een telefoon de basis: Apple zou gewoon een eenzaam nieuw iPhone-model aanbieden, waar je alleen maar een schaduw- en capaciteitsgrootte hoefde te kiezen. Dit jaar heeft Apple vier nieuwe iPhones verzonden de iPhone 12 12 mini 12 Pro en 12 Pro Max nieuwe iPhone in 2020.

Mobisite

Binnenkort is dit model beschikbaar op onze website.