Categorie archieven: iPhone

iPhone 13 vs iPhone 12, een Diepgaande Vergelijking.

iPhone 13 vs iPhone 12

In dit artikel gaan we dieper in op het verschil tussen de iPhone 13 en zijn voorganger, de iPhone 12. Hoewel de twee toestellen veel gemeen hebben, zijn er enkele belangrijke verschillen die het overwegen waard zijn.   Design en Bouw Beide telefoons hebben een vergelijkbaar ontwerp, met een premium aluminium frame en glazen achterkant. […]

iPhone 12 mini vs iPhone 13 mini. Een Diepgaande Vergelijking

iPhone 12 mini vs iPhone 13 mini

De iPhone 12 mini en iPhone 13 mini zijn beide kleine krachtpatsers van Apple die indruk maken met hun compacte formaat en geavanceerde functies. Hoewel ze op het eerste gezicht veel op elkaar lijken, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee modellen. In dit artikel zullen we een diepgaande vergelijking maken tussen de iPhone 12 mini en de […]

Alles wat je wilt weten over iPhone 13-familie

iphone 13

De iPhone 13 en iPhone 13 Mini, kleiner dan normaal, zijn de meest recente leidende iPhones van Apple aan de meer redelijke kant, en worden verkocht in de buurt van de duurdere iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. De iPhone 13 en iPhone 13 mini zijn geweldig voor mensen die zich geen zorgen hoeven te maken over professionele camerahoogtepunten.

Alles wat je wilt weten over iPhone 11-familie

iphone_11_iphone_11_pro_iphone_11_pro_max_by_mobisite

De drie iPhone 11-modellen die eerder in 2019 verschenen, hebben zeker niet de buzz die ze vroeger hadden – niet met vier iPhone 12-modellen die ze verdringen op het hoogste punt van Apple’s mobiele telefoonconfiguratie. Hoe het ook zij, je kunt een van deze telefoons in handen krijgen, ervan uitgaande dat je ze nodig hebt.

iPhone 12 – 12 Pro – 12 Pro Max – 12 Mini kopen of even wachten?

iPhone 12

Er zijn beduidend meer iPhones dan er tegenwoordig waren. Vroeger was het kiezen van een telefoon de basis: Apple zou gewoon een eenzaam nieuw iPhone-model aanbieden, waar je alleen maar een schaduw- en capaciteitsgrootte hoefde te kiezen. Dit jaar heeft Apple vier nieuwe iPhones verzonden de iPhone 12 12 mini 12 Pro en 12 Pro Max nieuwe iPhone in 2020.