iPhone 12 – 12 Pro – 12 Pro Max – 12 Mini kopen of even wachten?

iPhone 12

Er zijn beduidend meer iPhones dan er tegenwoordig waren. Vroeger was het kiezen van een telefoon de basis: Apple zou gewoon een eenzaam nieuw iPhone-model aanbieden, waar je alleen maar een schaduw- en capaciteitsgrootte hoefde te kiezen. Dit jaar heeft Apple vier nieuwe iPhones verzonden de iPhone 12 12 mini 12 Pro en 12 Pro Max nieuwe iPhone in 2020.

Het zijn de meeste iPhone-modellen die apple ooit in één jaar heeft geleverd met nieuwe stappen zoals de A14 Bionic-processor (de snelste van Apple tot nu toe) een steviger “Earthenware Shield”-glas dat verder ontwikkelde camera’s bedekt een ander plan en de herstelde MagaSafe-markering voor een ander oplader en verfraaiingskader. Alles bij elkaar, van goedkoper tot over het algemeen duur, zijn ze de iPhone 12, Mini iPhone 12, iPhone 12 Pro, en iPhone 12 Pro Max. Schermformaten veranderen van model tot model, evenals kleuren, camera-ontwerpen en capaciteitsverdelingen.

Gemeenschappelijke kenmerken:

Ontwerp:

Er is een enorme update van een vorig model en het plan heeft daarin een fundamentele impact. Het lijkt misschien overduidelijk, maar deze iPhone lijkt unieker dan de iPhone X en 11. De supervlakke vierkante plattegrondgeleiders van bochten gepresenteerd in de iPhone 6 het teruggooien naar een compliment meer geslepen plan. Op het moment dat de iPhone 4 werd afgeleverd, was het een enorm beroemde plan dat verliep tijdens de 4s, 5, 5s en SE (2016). Terwijl dit nieuwe plan put uit de sentimentaliteit van voorbije eeuwen het voelt eigenlijk als een ongerepte iPhone, zelfs bij een snelle blik.

A14-chip:  

Een ander nieuw onderdeel dat de uitvoering van de los toestel iPhone 12 beïnvloedt, is de A14 Bionic-chip wat is de snelste chip in een mobiele telefoon. Het is niet zo stimulerend om aan het eind van de dag te bespreken dat de chip sneller is dan de laptop van veel mensen. Iedereen die een paar eeuwen geleden opnieuw ontwerpt, zal onmiddellijk een veel snellere reactie zien.

Verschillende kenmerken: iPhone 12:

iphone_12_mobisite

iPhone 12 — de “standaard” iPhone voor 2020 misschien wat begint bij 829 voor een 64GB-model. Het heeft een vergelijkbare 6 1 inch-show en over het algemeen formaat als de iPhone 11 van vorig jaar, maar het is verplaatst naar een OLED-bord en voegt de nieuwe A14-processor van Apple toe (die elk van de vier nieuwe iPhone 12-gadgets hebben) net als hulp voor 5G. Apple lijkt voorlopig de 6 1 inch-structuurfactor als standaardgrootte voor zijn iPhones te hebben veiliggesteld. De camera’s zijn bovendien marginaal vernieuwd ten opzichte van de iPhone 11, van vorig jaar met een snellere f/1.6-brede camera die volgens Apple 27% meer licht toelaat.

iPhone 12 mini:

iphone_12_mini

De iPhone 12 mini heeft een 5.4-inch OLED-scherm. Dit is aanzienlijk groter (en beter) dan het 4 7-inch LCD-scherm op de nieuwste iPhone SE (hierboven afgebeeld). Het heeft ook dezelfde weergavetechnologie als de gewone iPhone 12 – wat Apple de Super Retina XDR noemt. Dit omvat 1200 nits helderheid HDR en Dolby Vision. Er komen twee lenzen aan de achterkant, een hoofdcamera van 12 megapixels f/1 6 en een nieuwe 12 megapixel ultragroothoeklens. Het heeft de A14 Bionic, de vlaggenschip-chipset van het bedrijf. Dit moet de eerste chip ter wereld zijn die is gebouwd op 5nm-technologie. Het heeft 11 8 miljard transistors, een stijging van bijna 40% ten opzichte van het vorige model. het basismodel wordt geleverd met 64 GB opslagruimte.

 

iPhone 12 Pro:

iphone_12_pro_mobisite (1)

Dingen beginnen meer verwarrend te worden met de iPhone 12 Pro wat begint bij 999$ voor een 128GB-model. Hoewel het lijkt op de iPhone 12, zijn er een paar belangrijke contrasten tussen de 12 Pro en het normale model. De 12 Pro heeft een gehard stalen behuizing in contrast met aluminium op de normale 12. Terwijl de twee iPhones een 6 1 inch-show hebben, is de iPhone 12 Pro een prachtiger bord met een alledaagse pracht van 800 nits versus 625 nit’s op de iPhone 12. De twee iPhones bieden een limiet van 1200 nits voor HDR, hoe dan ook. De iPhone 12 Pro heeft bovendien een paar fotografie-upgrades inclusief een derde camera – een zoomfocuspunt – die 2x optische zoom biedt, hoewel de brede en ultrabrede camera’s net als de toekomstgerichte camera zijn over het algemeen niet te onderscheiden van de iPhone 12.

 

 

iPhone 12 pro max:

iphone_12_pro_max_mobisite

Apple iPhone 12 Pro Max is officieel uitgebracht op 13 oktober 2020. De iPhone wordt aangedreven door de nieuwe Apple A14 Bionic-processor. De mobiele telefoon wordt geleverd met een 6.7-inch Super Retina XDR OLED capacitief touchscreen 2778 x 1284 pixels doel en HDR tonen True Tone en Wide tone (P3) bereik. Verder is het scherm van de gadget beveiligd door een buitengewone aardewerken beveiliging. Daarnaast benadrukt het scherm de maximale helderheid van 1200 nit (gepromoot) Dolby Vision HDR10 Groot schaduwbereik True tone en 120Hz verjongingssnelheid. De camera aan de achterkant bestaat uit een 12 MP (groothoek) 12 MP (fax) 5x optische zoom 12 MP (ultrabreed) en verder een LiDAR-scanner voor nachtmodus. De camera aan de voorkant heeft een 12 MP (breed) SL 3D (diepte-/biometriesensor) camerasensor. De sensoren van de telefoon bevatten Lidar Face ID accelerometer gyro closeness kompasindicator Siri normale taalopdrachten en transcriptie.