Betaalmethoden

Bij Mobisite.nl kiezen wij te allen tijde voor veiligheid en daarmee betrouwbare betaalmogelijkheden.

Dit is de meest bekende betaalmethode in Nederland. Betalingen via iDeal zijn gratis. De betaling is direct zichtbaar in het overzicht van de bank. Er is geen registratie of software nodig. Je kan zo sneller en gemakkelijker betalen.
Internetbankieren bij mobisite.nl is helemaal gratis. Vandaag bestellen voor 22.30 uur? Morgen jouw refurbished telefoon in huis.De betaling wordt direct verwerkt en je wordt op de hoogte gehouden van de status van de bestelling .

Natuurlijk kun je ook kiezen voor betalen via Creditcard. Bij een betaling via Creditcard worden geen transactiekosten berekend. Betalingen via Creditcard worden verwerkt door Mollie waar je met de meeste kaart merken kunt betalen. Alle creditcard betalingen zijn afgeschermd met 3D Secure.

Bij bankoverschrijvingen worden geen exra kosten berekend. Hou er rekening mee dat jouw bestelling pas wordt verwerkt wanneer de overschijving bij ons binnen is.
Onze bankrekeningnummer is:

NL17INGB0009480106  t.n.v. Mobisite

‘Nu kopen en later betalen’, met deze dienst schiet KBC de betaling VAN HAAR KLANTEN voor. Dat betekent dat KBC een voorschot op uw rekening stort en daarmee onmiddellijk de handelaar betaalt. U ziet op de dag van de aankoop dus twee verrichtingen in uw rekeningoverzicht: een storting en een betaling, telkens voor hetzelfde bedrag.

Voor deze dienst rekent KBC u geen kosten aan.

Kies tijdens het afrekenen voor de KBC/CBC-betaalknop en voor later betalen.

Op de betalingsdatum die u heeft gekozen (uiterlijk twee maanden nadat KBC het voorschot betaalde) wordt het volledige bedrag automatisch van uw rekening (gekoppeld aan de opgegeven kaart) afgetrokken. Zorg dus zeker dat er op dat moment voldoende geld op uw rekening staat.

U kunt kiezen om uw aankoop later te betalen zolang het totaalbedrag van uw openstaande betalingen niet hoger is dan 1250 euro.

Mistercash van Bancontact biedt klanten uit België de mogelijkheid om te betalen via uw eigen bankrekening zoals u gewend bent.
Dit gebeurd op een veilig en vertrouwde manier. 

Apple Pay is heel handig en werkt op de Apple devices die je elke dag al gebruikt. Je kunt met een gerust hart contactloos afrekenen in winkels, in apps en online. Het is eenvoudiger dan betalen met je bankpas, en nog veiliger ook.

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of bovenaan deze pagina.

Let op: Voor de Klarna achteraf betalen betaalmethode rekenen wij 2% betalingskosten.

‘Betaal in 3 delen’ is een alternatief voor traditioneel krediet zonder rente, waarbij het mogelijk is in 3 gelijke delen voor je bestelling te betalen. De betalingen zullen iedere 30 dagen automatisch worden afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening tot de bestelling volledig is afbetaald. Je kunt je geregistreerde kaart or bankrekening veranderen in de Klarna App!

Op dit moment accepteren Klarna de meeste gebruikte creditcards die 3D security hebben, tenzij de kaart een vervaldatum heeft binnen 75 dagen van de aankoopdatum. Prepaidkaarten en Amex kredietkaarten worden niet geaccepteerd.

Als ‘Betaal in 3 delen’ beschikbaar is voor jouw bestelling, kan je hiervoor kiezen tijdens het afrekenen van je bestelling bij de webwinkel. Zo snel je bestelling is verstuurd, ontvang je een email van Klarna met je de data van de geplande betalingen en zullen we de eerste betaling afschrijven.

Je kunt al je bestellingen en betalingen zien en beheren in de Klarna app. Download daarom de Klarna app voor volledige controle en mis nooit een betaling!

Let op: Voor de Klarna achteraf betalen betaalmethode rekenen wij 2% betalingskosten.

Lukt de betaling niet?

Het kan helaas voorkomen dat de betaling mislukt. Dit kan komen door een storing van uw bank of de site van de betaling. Wij adviseren u het nogmaals, eventueel op een later tijdstip te proberen. Mocht het hier na nog niet lukken, neem dan a.u.b. contact op met de klantenservice.