Alles wat je wilt weten over iPhone 13-familie

iphone 13

De iPhone 13 en iPhone 13 Mini, kleiner dan normaal, zijn de meest recente leidende iPhones van Apple aan de meer redelijke kant, en worden verkocht in de buurt van de duurdere iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. De iPhone 13 en iPhone 13 mini zijn geweldig voor mensen die zich geen zorgen hoeven te maken over professionele camerahoogtepunten.

De presentatie van de nieuwe iPhone is mooier dan zijn archetypen. De levensduur van de batterij is langer. Ook heeft Apple gewerkt aan een over het algemeen ongelooflijke camera met nieuwe sensoren en computationele fotografie bevat die ervoor zorgen dat u zich een expert voelt (zelfs op een niet-Pro-telefoon).

De A15 Bionic die de iPhone 13 bestuurt, is inderdaad de snelste chip ter wereld. Het gaat in ieder geval meer om wat je met deze chip kunt doen. Dit bevat de Cinematic-modus die een scherp beeld toevoegt aan uw opnamen, terwijl u bijgevolg de concentratie en fotografische stijlen verplaatst om de sfeer van uw foto’s te veranderen.

iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, en iPhone 13 Pro Max functies:

Ontwerp:  

Apple gebruikt die zoekfunctie op hetzelfde niveau voor de hele iPhone 13-opstelling en de iPhone 13 modellen hebben bijna een vergelijkbaar bouwplan als de iPhone 12-modellen die ze vervangen. Er is een volledig glazen voorkant en een heldere volledig glazen achterkant die is gehuisvest in een schaduw die is gecoördineerd met aluminium omtrek.

Er is een inkeping op de voorkant van de iPhone 13 met daarin de TrueDepth Camera, luidspreker en -ontvanger. Het streepje is dit jaar bescheidener, rekening houdend met meer algemene presentatieregio. Aan de boven- en zijkanten van de telefoon bevinden zich een aantal radiodraadgroepen naast de force-knop aan de rechterkant en de volume-/stilteknoppen aan de linkerkant. Onder de / uit knop bevindt zich een 5G mmWave radio maar deze ontvangstdraad wordt misschien mogelijk voor iPhone modellen die in de US worden verkocht.

Kosten en capaciteit:

Toegankelijk op dit moment, de iPhone 13 begint bij $799 voor 128 GB aan capaciteit (tegenover een zielige 64 GB op de iPhone 12) en dat gaat tot 899 voor 256 GB en $1 099 voor 512 GB in het UK. het instapmodel begint bij £ 779, de handset van 256 GB kost £ 879 en het 512 GB-model kost £ 1 079. De iPhone 13 is verkrijgbaar in vijf tinten, waaronder Pink Blue Midnight Starlight en (Product) Red.

Display:  

De iPhone 13 schept niet op over het veelzijdige 120Hz-versterkende tempo van de iPhone 13 Pro, maar het is toch een hemels OLED-bord. Deze Super Retina XDR-show is momenteel 28% mooier dan de iPhone 12; het wordt bovendien geschat op 800 nits in tegenstelling tot 600 nits voor de telefoon van vorig jaar. De 5 4 inch iPhone 13 kleiner dan normaal heeft een doel van 2340×1080 met 476 pixels voor elke inch en de 6 1 inch iPhone 13 elementen een doel van 2532 x 1170 met 460 pixels voor elke inch.

Brede shading-ondersteuning zorgt voor onderscheidende consistentie met levenstinten en True Tone-coördinaten met het wit evenwicht van de vitrine met de omringende verlichting voor een papierachtige recensie-ervaring die eenvoudiger is voor de ogen. Er is bovendien een unieke vingerafdrukveilige oleofobische bekleding en achterkant voor Haptic Touch die haptische feedback geeft terwijl het verbinding maakt met de vitrine.

A15 Bionic Chip:

Alle iPhone 13-modellen maken gebruik van de nieuwe A15-chip van Apple, die uitvoerings- en productiviteitsverbeteringen biedt ten opzichte van de A14-chip die wordt gebruikt in de iPhone 12. Er zijn twee uitvoeringscentra en vier productiviteitscentra en de A15-chip in de iPhone 13-modellen presteert net beter dan de aanpassing in de iPhone 13 Pro-modellen. De A15-chip in de iPhone 13 en 13 kleine voorzieningen een 4-center GPU die een centrum minder is dan toegankelijk is in de iPhone 13 Pro en Pro Max. Bijgevolg bieden de iPhone 13 Pro en de Pro Max de snelste GPU-uitvoering, maar de standaard iPhone 13-modellen lopen niet al te ver achter. De iPhone 13 Pro-modellen bieden 50 snellere uitvoering van ontwerpen in tegenstelling tot de iPhone 12 Pro-modellen, terwijl de iPhone 13-modellen 15 snellere uitvoering van illustraties bieden. Met betrekking tot de CPU zijn de iPhone 13-modellen ongeveer 10 sneller in uitvoering met één centrum en ongeveer 18% sneller in uitvoering met meerdere centra in tegenstelling tot de iPhone 12%-modellen.

Video:

De iPhone 13 is de ongewone mobiele telefoon die ervoor kan zorgen dat je je een chef voelt terwijl je opnamen maakt. Verder is dat vanwege een ander element genaamd Cinematic mode. Deze impact brengt een diepgaand veld naar uw opname en verandert bijgevolg de schijnwerpers naar verschillende onderwerpen vertrouwen op wat er aan de rand gebeurt, bijvoorbeeld iemand die zijn hoofd draait om met iemand anders te praten. Je hoeft er niet de minste moeite voor te doen en het werkt (bijna) als tovenarij. De algemene videokwaliteit van de iPhone 13 is hemels met verder ontwikkelde commotie vermindering beter krachtig bereik en verbeterde semantische weergave die huidgezichten naar de lucht kan onderscheiden en dat is nog maar het begin.

 

Gaming Draadloze Bluetooth Oordopjes met power bank

Intelligent Touch Bluetooth Headset is voorzien van zeer geavanceerde tikfuncties waarmee je telefoongesprekken kunt opnemen en ophangen, je gewenste muziek kunt luisteren en pauzeren en de volume kunt aanpassen zonder gebruik te maken van je smartphone.

Met powerbank functie – Je telefoon onderweg opladen

Je kunt deze oordopjes laadstation ook gebruiken als powerbank voor je telefoon. De powerbank beschikt over een grote capaciteit van 2200mAh. Ideaal voor onderweg zodat je je telefoon kunt blijven gebruiken (muziek afspelen, internetten, bellen.. ).

✓ Bluetooth-versie: 5.2
✓ Muziek luisteren en Handsfree bellen – Oordopjes met microfoon
✓ Uitstekende HiFi en HD geluidskwaliteit (muziek luisteren en bellen)
✓ Met geavanceerde ruisonderdrukking
✓ Met intelligente tikfuncties
✓ Telefoongesprekken opnemen en ophangen met je oordopjes
✓ Muziektracks kiezen, pauzeren en verder afspelen met je oordopjes
✓ Volume aanpassen met de oordopjes
✓ Powerbank – Telefoon onderweg opladen met laadstation
✓ Zeer comfortabel om te dragen
✓ Passen perfect in ieder oor
✓ Muziek luistertijd (rond 5 uur en 25 uur met laadstation)
✓ Zeer geschikt om te sporten
✓ Voor mono en binaural gebruik
✓ Maximale bluetooth compatibiliteit – Geschikt voor alle smartphones
✓ Automatische bluetooth verbinding
✓ Automatische oplaadfunctie
✓ Oplaadbox met LED display – real-time batterijpercentage
✓ Snelle oplaadtijd – 30-60 min (oordopjes)
✓ Spatwaterbestendig en zweetbestendig

Inhoud:
‣ 2 x Bluetooth oordopjes
‣ 1 x Oplaadstation
‣ 1 x USB-cable
‣ 1 x Handleiding
‣ 4 x Oortelefoon cups (S, M, L maat)

Mobisite

Binnenkort is dit model beschikbaar op onze website.