fbpx

Alles wat je wilt weten over iPhone 11-familie

iphone_11_iphone_11_pro_iphone_11_pro_max_by_mobisite

De drie iPhone 11-modellen die eerder in 2019 verschenen, hebben zeker niet de buzz die ze vroeger hadden – niet met vier iPhone 12-modellen die ze verdringen op het hoogste punt van Apple’s mobiele telefoonconfiguratie. Hoe het ook zij, je kunt een van deze telefoons in handen krijgen, ervan uitgaande dat je ze nodig hebt. De iPhone 11 is inderdaad nog steeds belangrijk voor de telefoon configuratie van Apple en ook tegen lagere kosten. Daarom loont het om de contrasten van iPhone 11 versus iPhone 11 Pro versus iPhone 11 Pro te kennen, dus kan je helpen bij het kiezen van welk model de juiste beslissing voor je is.

We hebben in grote lijnen elk iPhone 11-model uitgeprobeerd met als doel dat we de gelijkenissen en contrasten kunnen construeren. We zijn bovendien overgegaan tot het opnieuw evalueren van deze telefoons sinds hun Levering september 2019 met het oog op de positionering van de beste iPhones. Voor het geval je probeert te beslissen of de resterende onderdelen van de iPhone 11 een goede aankoop zijn of hoe dat model contrasteerde met de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max die tegelijkertijd uitkwamen, wij kunnen helpen.

Contrast:

 

iPhone 11:

iphone_11_bij_mobisite

Het eerste niveau iPhone 11 heeft 4 GB RAM en begeleidt 64 GB (US 699) 128 GB (US 749) of 256 GB (US 849) voorraadkeuzes. De 6 1 in LCD-show heeft een doel van 1792 x 828 en kan worden omcirkeld voor een situatie die in de schaduw staat in donker, groen, geel, paars, rood of wit. De mobiele telefoon is sproeiwater- en residuveilig en biedt een fundamentele dubbele camera-opstelling bestaande uit een 12 MP ultragroothoeklens en een 12 MP breed brandpunt. De snel oplaadbare (18 W) batterij heeft een limiet van 3 110 mAh en Apple beweert dat hij 65 uur geluid kan weergeven.

 

iPhone 11 Pro:

iphone_11_Pro_mobisite (1)

De iPhone 11 Pro heeft 6 GB RAM en drie opslagbeslissingen 64 GB (US 999) 256 GB (US 1 149) en 512 GB (US 1 349). De 5 8 in OLED heeft een doel van 2436×1125 en de afwerkingskeuzes omvatten goud, ruimte, dim, zilver en 12 uur groen. De iPhone 11 Pro is ook veilig voor besprenkeld water en resten en heeft een aan de achterkant confronterend frame met drie camera’s dat is bestaande uit een 12 MP ultragroothoeklens 12 MP breed brandpunt en 12 MP faxsensor. De 3 190 mAh-batterij kan innovatie op het gebied van snel opladen gebruiken en kan tot 65 uur aan geluid worden afgespeeld.

 

iPhone 11 Pro Max:

phone_11_pro_max_mobisite (1)

De topklasse iPhone 11 Pro Max heeft eveneens 6 GB RAM en geeft klanten de keuze uit drie opslaglimieten tegen stijgende kosten 64 GB (US 1 099) 256 GB (US 1 249) en 512 GB (US 1449). De grootste iPhone 11 met een 6 5 in OLED die klanten een doel van 2688 x 1242 biedt komt in een vergelijkbare schaduwbeslissing als het iPhone 11 Pro-model. Het biedt bescherming tegen water en resten zoals de Pro non Max-variant en het heeft een vergelijkbare drievoudige camera-opstelling. Niettegenstaande heeft de iPhone 11 Pro Max een grotere limietbatterij van 3 500 mAh, wat duidelijk 80 uur aan geluid kan weergeven.

Ontwerp:

Ondanks de verschillen in grootte bieden de drie telefoons allemaal hetzelfde gevoel, met een ingesprongen show en een volledig glazen achterkant met nog een vierkante camera-expositie. De 11 Pro’s benadrukken in ieder geval behandelde stalen zijkanten, terwijl de iPhone 11 aluminium zijkanten heeft. De goedkopere iPhone 11 heeft ook iets dikkere randen, maar alles bij elkaar genomen ze zijn praktisch hetzelfde door alle accounts – de iPhone 11 heeft zelfs een vergelijkbare vierkante cameraklop als de Pro, naast slechts twee lenzen.

Display:

Mogelijk meer in wezen gebruikt de iPhone 11 LCD-technologie, terwijl de twee Pro-modellen de gangbare OLED-technologie gebruiken. We hebben de telefoons nog niet geprobeerd, dus we kunnen niet weergeven hoe deze presentaties er echt uitzien. In ieder geval in principe afhankelijk van het schermdoel en wat we denken over de OLED’s die Apple heeft overgebracht in zijn vorige twee modellen, de Pro-modellen brengen nog meer zwart en meer prachtige schakeringen en zien er gewoon oogverblindend uit.

Uitvoering:  

Elk van de nieuwe (opgeknapte) telefoons benadrukt de nieuwe A13 Bionic-processor van Apple die de nadruk legt op AI. het is zowel de snelste CPU als GPU in een mobiele telefoon met een hoog niveau neurale motor machine learning accelerators en Core ML3 die allemaal neerkomen op een verbluffend verbazingwekkende chip die een pc zou moeten besturen, geen telefoon. Het eindresultaat is dat we van elk van de drie telefoons een praktisch vergelijkbare geweldige uitvoering moeten verwachten.

 Batterij:

iPhone 11 gaat tot 17 uur mee) de iPhone 11 Pro tot 18 uur) en de iPhone 11 Pro Max tot 20 uur. Voor zover het opladen van de twee telefoons net zo snel opladen op afstand aan boord heeft opladen door middel van een 12W of hogere krachtconnector. Toch alleen de iPhone 11 Pro’s onthouden een geschikte oplader van 18 W voor de case. iPhone 11 zou er een moeten krijgen, omdat hun telefoon gewoon een vergelijkbare geforceerde connector van 5 W vergezelt.

Gaming Draadloze Bluetooth Oordopjes met power bank

Intelligent Touch Bluetooth Headset is voorzien van zeer geavanceerde tikfuncties waarmee je telefoongesprekken kunt opnemen en ophangen, je gewenste muziek kunt luisteren en pauzeren en de volume kunt aanpassen zonder gebruik te maken van je smartphone.

Met powerbank functie – Je telefoon onderweg opladen

Je kunt deze oordopjes laadstation ook gebruiken als powerbank voor je telefoon. De powerbank beschikt over een grote capaciteit van 2200mAh. Ideaal voor onderweg zodat je je telefoon kunt blijven gebruiken (muziek afspelen, internetten, bellen.. ).

✓ Bluetooth-versie: 5.2
✓ Muziek luisteren en Handsfree bellen – Oordopjes met microfoon
✓ Uitstekende HiFi en HD geluidskwaliteit (muziek luisteren en bellen)
✓ Met geavanceerde ruisonderdrukking
✓ Met intelligente tikfuncties
✓ Telefoongesprekken opnemen en ophangen met je oordopjes
✓ Muziektracks kiezen, pauzeren en verder afspelen met je oordopjes
✓ Volume aanpassen met de oordopjes
✓ Powerbank – Telefoon onderweg opladen met laadstation
✓ Zeer comfortabel om te dragen
✓ Passen perfect in ieder oor
✓ Muziek luistertijd (rond 5 uur en 25 uur met laadstation)
✓ Zeer geschikt om te sporten
✓ Voor mono en binaural gebruik
✓ Maximale bluetooth compatibiliteit – Geschikt voor alle smartphones
✓ Automatische bluetooth verbinding
✓ Automatische oplaadfunctie
✓ Oplaadbox met LED display – real-time batterijpercentage
✓ Snelle oplaadtijd – 30-60 min (oordopjes)
✓ Spatwaterbestendig en zweetbestendig

Inhoud:
‣ 2 x Bluetooth oordopjes
‣ 1 x Oplaadstation
‣ 1 x USB-cable
‣ 1 x Handleiding
‣ 4 x Oortelefoon cups (S, M, L maat)

Mobisite

Binnenkort is dit model beschikbaar op onze website.